Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - StephenLis

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
at han har en fodbold trøjer fin berøring foran Tilbagekaldt til startlinjen og havde lidt at gøre bortset fra at plukke bolden ud af nettet tre gange. Ingen chance med noget mål. Fortjente Kroatien vm trøje mere beskyttelse mod et ynkeligt forsigtigt forsvar. Ikke Rooney s bedste spil i en England shirt, men han leverede en pinpoint levering for England's tredje fra et hjørne. At han besatte Darren Fletcher hele vejen igennem, hjalp også med at åbne ting for sine holdkammerater. Bevist at han har en fin berøring foran målet endnu en gang med en fyldig finish til net Englands sekund lige efter halvtimes, er han helt klart fyldt med tillid lige nu, og hans Liverpool-formular er overført. Et vidunderligt præcist bøjende overskrift viste sin kvalitet foran målet; en vildt passioneret fejring afrundede det perfekt. Stille derefter, indtil han blev udskiftet. Han har måske ikke haft et af hans mest effektive spil, men hans tempo fra venstre viste sig Frankrig vm trøje besværligt for Skotland hele aftenen. Recalled og indsat som en eksperimentel ret fuldback / wing tilbage blandt otte ændringer fra 3-0 slag i Slovakiet, men blev indsat for dybt til at være effektiv. Hans strålende løb og solo mål mod Tyskland i starten af __Euro 2016 kvalifikationskampagnen virker for længe siden. Havde ikke tid til virkelig at etablere sig i spillet med England, der allerede havde antaget en dominerende stilling i spillet.

2
til rådighed for Saturday's fodboldtrøjer med tryk Catalan Capital Derby Jeg bemærkede et lille problem, sagde Iniesta. Spillet var behageligt, og vi foretrak ikke at tage nogen risici og være klar til lørdag. Frankrig vm trøje Derby er meget mere end et spil for de to hold. Det er meget specielt for den situation, som vi er i. Vi vil gå der for at prøve at vinde, selv om vi ved, at der altid er vanskeligheder. Holdet er godt nok til at gøre det. Efter at have lagt på Messi s mål under en fremragende første halvdel personlige skærm, blev Iniesta udskiftet på halv tid med et mindre problem med hans venstre hamstring, men sagde, at han skulle være til rådighed for Saturday's Catalan Capital Derby på Espanyol. Del Bosque fortalte Al Primer Toque radio viser, at han endnu ikke havde tid til at bestemme, hvem der skulle kalde op som hans oprindelige tanker var bare, at den catalanske keeper ville komme sig godt. Det er meget trist, for det første som det er en meget dårlig skade for ham, sagde veteran coachen. Det er altid dårligt, når du ikke kan fortsætte med at spille med din klub eller hos os på VM. Jeg kommer ikke ind på, hvem der kan være erstatning for Victor. Den første ting er at håbe at han genopretter og kommer godt tilbage. I øjeblikket har vi ikke Frankrig vm trøje tænkt så meget på, hvad der kan ske, kun om ham, da han er i et dårligt øjeblik. Valdes-skade betyder også Spaniens træner Vicente Del Bosque bliver nødt til at vælge en ny målmand til sommerens verdensmesterskab med Manchester United s David de Gea, 23, som mange forventes at gå op og Real Madrid s Diego Lopez, 32, en anden mulighed. Det er normalt, at vi nu efter indsprøjtningen af __moral fra at vinde ved Bernabeu, er tilsluttet igen, sagde han. Der er kun et par spil tilbage, og vi er deroppe. Vi kan ikke lade passere selv den mindste glide fra en rival. De er alle finaler nu.

3
klasse 1 Padang BIM-arbejdsområde fodboldtrøjer med tryk som rapporteret af Ødelæggelse udført ved brænding bag kontoret for landbrugs karantænecenter klasse 1 Padang BIM arbejdsområde. Vidnet til Told Port Health Frankrig vm trøje og BIM Police. Typer af HPHK-bærere er forarbejdede fødevarer som oksekød, svinekød, kopølse med oprindelse fra Malaysia og Kina med en samlet vægt på ca. 50 kg. De gennemsnitlige varer er varer med borgere fra Malaysia og Kina til Indonesien, sagde Joni Anwar, chef for landbrugs karantæneagentur klasse 1 Padang, BIM-arbejdsområde som rapporteret af Padang Ekspres, fredag. Joni sagde, at nedslagningen er baseret på landbrugsministeriets regulativ nr. 55 / PERMENTAN / KR / 11 år 2016, at overvågningen af __fødevaresikkerheden ved import af fersk vegetabilsk fødevare, hvert transportmedium Planter fra landet af På grund af den anden runde af afstemningsvalget for DKI Jakarta følte den politiske støj stadig i offentligheden. Samfundet synes også at være offer for denne tilstand. Officeren var Frankrig vm trøje mistænkelig og bad om dokumentets fuldstændighed fra passageren. Det viste sig, at passageren ikke havde dokumenter. Typer af farligt gods som forarbejdede kødplanter og frugter med en samlet vægt på 250 kg. Alt dette er resultatet af konfiskation fra landbruget i karantæne fra januar til 21. marts 2017 på BIM og postkontor. Varerne blev imødegået under fysisk inspektion af karantæneofficer af dyr og plante karantæne til passager gennem røntgen.

4
store midler fra regeringen billig fodboldtrøjer selv deres sponsorer Faktisk var testkampen ventetiden værd. Derfor ønsker fodboldforeninger at se den strategi, der er blevet hældt den tidligere Real Madrid-spiller Kroatien vm trøje til den lokale penggawa. Desuden vil spillet efter sigende komme ind på FIFA's dagsorden. Unikt vil Indonesiens U-22 landshold blive senior mod Myanmar. PBSI skal reparere faciliteter på Pelatnas Cipayung. Budgettet vil blive brugt titusindvis af rupiah. Kald det til de olympiske mestere får meget store midler fra regeringen, selv deres sponsorer. Men legenden, atleter fra antikke tider, hans liv stavede ud, ikke modtaget reel værdsættelse. Imam mener imidlertid, at PBSI selv kan løse dette selv uden statslig bistand. Dette vil blive diskuteret yderligere. Dette blev det første program til at drive en ny ledelse. De vil renovere de faciliteter og infrastruktur, der støtter den nationale badminton team uddannelse i pelatnas. Nogle af renoveringerne omfatter et Belgien vm trøje fitnessrum og sovesal for atleter. Budgettet til renoveringen selv er ret meget. PBSi 's sekretær, Achmad Budiarto, nævnte endda, at de midler, der løber ud, når titusindvis af rupiah. Som følge heraf kvalificerer 26 spillere i dette valg. De er forberedt på prøvelser mod Myanmar i næste uge. Milla selv er meget seriøs til at danne rammerne for Garuda Young. Han lavede endda tre-timers udvalg af spillere.

5
heller ikke så eller billig fodboldtrøjer hørte de sidste Pierre-Michel Lasogga s første halvleg på Fuerth på søndag var nok til at holde Die Rothosen i Bundesliga i en anden sæson efter den uafgjort Kroatien vm trøje draw i første ben, hvilket betyder, at HSV fortsat er den eneste klub, der har spillet i hver sæson i Bundesliga siden dens dannelse i 1963. Hamburgs kaptajn Rafael van der Vaart, som blev udskiftet 15 minutter fra tid til søndag, indrømmede journalister, at han heller ikke så eller hørte de sidste minutter i kampen, og foretrak i stedet at lytte til musik i omklædningsrummet for at klare det stressende klimaks af slipset. Hamburg hævdede en 1-1-træk i andenpladsen af __slipset mod deres anden tier modstandere på Trolli Arena på søndag for at undgå dropen trods ikke at vinde nogen af __deres sidste syv spil. Efter 29 kampe i 36-kampen liga sæsonen, var tidligere europæiske mestere Hamburg 16 i bordet med kun 27 Frankrig vm trøje point. I de sidste fem spil i sæsonen kunne Hamburg ikke tilføje noget til deres point tally, men de undgik at slippe ind i de automatiske nedrykningssteder, da Nuernberg og Eintracht Braunschweig ikke kunne udnytte. Hamborgs spillere blev lettet for at sikre deres status som Bundesligaens eneste evergames efter at have vundet deres kampagne / nedrykning playoff mod Greuther Fuerth på udebane mål. Hamburg spillere fejrer efter at have bevaret deres plads i Bundesliga.

6
Manchester sidste weekend Men fodboldtrøjer med tryk i stedet for Selvfølgelig bruger han meget tid på at se dvd'er på min computer. Jeg er forvirret, fordi værdigenstande forbliver uberørt, sagde Brook til Frankrig vm trøje Metro. Måske fordi det var for kåt efter at have set en blå film, tog han en sex dolly om størrelsen af __en rigtig pige. Jeg tror, __at han faktisk er en skamkund, der kommer i butikken og købte Brook tilføjet. Til politiet undersøgte sagen, mindede Brook. En indbrudstyv brød i sit butikstak i Bury, nær Manchester, sidste weekend. Men i stedet for at dræne kontanter i kassaapparatet eller bære en værdifuld ting, pakkede han endda porno DVD-samlingen og spillede den på cash registercomputeren. Hvorvidt Steph skal holde os på topniveau. Vi gjorde det ikke i dette spil. Hvis dette fortsætter, kan vi fjernes, Kerr klager over til USA Today. ALAN Brook, ejeren af __en voksenbutik, er taknemmelig. Han er en tyv, men tabet er ikke stort. Fordi den stjålne tyv ikke er en computer, dvd-afspiller eller en kopimaskine til mere belgien vm trøje end 10.000 GBP. Men kun en dukke for 300 GBP eller omkring 5 mio. Vi ser altid ud til at angribe. Vi er aggressorerne siden starten af __spillet. Denne type spil er, hvad vi vil have, 'sagde Harden. Krigernes hovedtræk Steve Kerr nægtede at bruge Currys fravær som grunden til hans holds nederlag. Udover Harden spillede center Dwight Howard godt med double-doubles, 13 points, 13 rebounds plus 2 blocks. Den mere berømte spiller for hans ufølge, Michael Beasley, tilføjede 12 point for Rockets.

7
Real Mallorca-træner Jose Luis fodboldtrøjer med navn OltraJuve har rejst Marco Asensio har endnu ikke lavet et konkurrencedygtigt højt udseende for Real Madrid. Asensio sluttede sig til Madrid for 3,7 millioner Frankrig vm trøje euro i januar 2015, 18 år fra Mallorca, og så imponerede enormt, når han spiste lånet på sæsonen 2015-16 på Espanyol. Han lavede endda sin seniorspanske debut i venskab mod Bosnien-Hercegovina i maj sidste år. Real Madrid-ungdommen Marco Asensio er klar til at udfordre til en førsteklasses plads i den kommende sæson ifølge sin tidligere Real Mallorca-træner Jose Luis Oltra. Juve har rejst uden forsvareren Stephan Lichtsteiner og midtbanespillere Simone Pepe og Kwadwo Asamoah. Hans skærmbilleder har efter sigende ført til en overvejelse om Madrids plan om at sende ungdommen på lån igen i 2016-17, især med krav om at klubben søger at sælge vingeren Jese Rodriguez og to af midtbanespillerne James Rodriguez, Isco og Mateo Kovacic i kommende uger. Assisterende chef Angelo Alessio vendte tilbage til bænken til weekenden vinde over titel rivaler Napoli efter hans suspension for match-fixing Frankrig vm trøje blev reduceret, og han vil passe på siden igen, da de afventer tilbagevenden af __hovedtræner Antonio Conte i december. Danskerne blev dog bredt slået 4-0 hjemme hos Londonerne i deres sidste Champions League udflugt og sportsdirektør Jan Laursen accepterede, at Juve ville vise sig lige så hårde modstandere. Den Palma-fødte playmaker, 20, er i øjeblikket på turné med Zinedine Zidane's første hold i USA og har spillet i løbet af begge Los Blancos-udflugter hidtil mod Paris Saint-Germain og Chelsea.

8
side koncentrerer sig først fodboldtrøjer tilbud for at vinde Fitri argumenterede tvunget til at være en messenger shabu-shabu, fordi de må leve kun barn i vejen. Desuden har han lige skilt sin mand og nu Frankrig vm trøje arbejder hans stilling ikke. Engang sendt, er kvinden betalt Rp 500 tusind. Penge er et resultat af kriminalitet, som han så plejede at støtte barnet. Derudover får gerningsmændene shabu-shabu fri til at blive forbrugt privat, sagde Bowo. Formand for Jakarta Justice echoer, Renold Darmasyah nævner sagt, hans side koncentrerer sig først for at vinde Anies-Sandi. Så den regionale musyawarah ungdomsorganisation fra PKS udskudt efter onsdagens fremtid. Denne forsinkelse, Renold sagde, blev opnået efter han mødtes med PKS-rådet i DKI Jakarta onsdag. Som et resultat af hans handlinger truede Fitri artikel 112 i lov nummer 35 år 2009 om narkotika. Truslen om straf maksimalt fængsel 12 år og en maksimal bøde på Rp 800 millioner. Den igangværende proces af DKI Jakarta Election har gjort velfærd for den velstående ret parti Frankrig vm trøje parti udsat sin rutine dagsorden. Ligesom Jakarta Youth Justice Justice Brotherhood Movement, som ikke vil forstyrre processen med at vinde kandidatparet Anies Baswedan-Sandiaga Uno i anden runde af valg af DKI Jakarta. I resultatet af mødet deltog formanden for DPW PKS DKI Jakarta, Sakhir Purnomo, leder af DSW PKS DKI Jakarta, Abdurrahman Suhaimi og MPW Formand for PKS DKI Jakarta, Muhammad Arifin blev enige om at Muswil Gema Keadilan DKI Jakarta holdes efter 19 April 2017.

9
og Mohamed Salah er fodboldtrøje måske ikke lykkeligtKritisk Van Gaal valgte endda Lingard som en vinge tilbage, men det er sikkert at antage, at Mourinho ikke vil følge med. Mens han talte Frankrig vm trøje om 'specialister', finder Mourinho ofte brug for squad spillere, der kan operere i nogen af __de tre positioner bag den vigtigste angriber. Det ser ud til at være den umiddelbare skæbne for den villige, defensivt lydige 23-årige, selvom den hastighed, som Mourinho deltog i med Chelsea-kolleger som Andre Schurrle og Mohamed Salah, er måske ikke lykkeligt. Kritisk viser han viljen til at spore tilbage, som Mourinho ønsker i sine flair-spillere. Manden, der leverede Uniteds eneste meningsfuldt trofæ, siden Sir Alex Ferguson blev pensioneret, begyndte 33 kampe i sidste sæson, men døren til start 11 kunne have smækket i Lingards ansigt. I stedet kan det være godt for ham, at hans FA Cup-vinder mod Crystal Palace kom som en erstatning. Lingard kan finde sig selv overskud til krav givet Man United s sommer underskrifter Frankrig vm trøje hidtil. Van Gaal mente, at franskmanden kunne spille i fire stillinger, og at han måtte overbevise den 20-årige, at han var i stand til at fungere som sidstnævnte. Mourinho vil sandsynligvis ikke bruge sine overbevisende kræfter. Med Ibrahimovic den indlysende angriber, og Marcus Rashford hans sandsynlige stedfortræder, Rooney tilsyneladende øremærket som nr. 10 og den nye underskrift Henrikh Mkhitaryan den oplagte kandidat til at spille til højre, synes Martial at være en shoo-in for stillingen til venstre.

10
prøve at underskrive 21-årige fodboldtrøjer Stones i de Alligevel er Goodison Park-klubben fast besluttet på at holde fast på deres værdifulde aktiv, medmindre budgivningen til Stones når niveauer, der England vm trøje vil være udfordrende at modstå med chef Roberto Martinez, der fortæller Sky Sports, at han ser overførselsinteresse til spillere som Ross Barkley og Stones som et kompliment til hans klub Premier League-mesterne havde et bud på Stones afvist i sidste måned, og de er almindeligt rapporteret at forberede et andet bud for at prøve at underskrive 21-årige Stones i de kommende dage. Everton vil modstå et tilbud i regionen på £ 30 millioner fra Chelsea for deres centrale forsvarer John Stones kilder har fortalt ESPN FC. Chelsea midtbanespiller Oscar har ikke fundet meget glæde under Antonio Conte - og nu synes tidligere tidligere Blues-chef Andre Villas-Boas at bringe ham til Kina. Alligevel har Mourinho antydet, at hans klub ikke vil øge deres bud meget længere i deres forsøg på at underskrive Stones, da han vedvarende har udtalt, Frankrig vm trøje at han ikke er bekymret over at tilføre til hans hold inden afslutningen af __det nuværende overførselsvindue. Chelsea manager Jose Mourinho opfordrede Everton til at bekræfte, at de ikke ville sælge Stones til enhver pris i sidste måned, da hans klub lavede et aggressivt bud for at prøve at underskrive en spiller, der blev hilst som den bedste unge forsvarer i det engelske spil. Chelsea er blevet rapporteret om at forberede endnu et bud på Everton-forsvareren John Stones.

11
bange af en pris billig fodboldtrøjer på 37 mio Draxler er kun 21, og er et produkt af Schalkes ungdomssystem. Han scorede sit første mål i en alder af 17, da han blev Bundesligaens yngste scorer. Frankrig vm trøje Han lavede 100 optrædener i Tysklands topfly i en alder af 20. Der er ingen tvivl om, at han har en forbløffende stamtavle for nogen så ung, men sådan talent kommer ikke billigt. Du mistanke om, at Schalke vil søge over 40 mio. hvis de lander Pedro, ville de være villige til at købe til Draxlers fremtidige potentiale i Premier League? Arsenal var tilsyneladende bange af en pris på 37 mio. kr. for lidt over et år siden. United er klart desperat at tilføje en anden angriber, før overførselsvinduet lukker, med Pedro deres hovedmål. Formentlig er det i det mindste delvist fordi de føler, at han er den mest opnåelige, men Luis Enriques seneste bemærkninger fremhæver det faktum, at begge klubber venter på spillerens beslutning. Med det er det fornuftigt, at Premier League side ville forfølge et alternativ - med Muller en dyr men måske endnu mere spændende mulighed. Det sidste, som Louis van Gaal vil have, er at komme tomhændet i september, Frankrig vm trøje og udforske andre mål, indtil man er underskrevet, giver mening - men Pedro forbliver sikkert den mest sandsynlige handel. Arsenal og Juventus er også tilsyneladende interesseret i vingeren, ifølge den italienske avis Tuttosport, men det kunne tage en enorm sum for at overtale Schalke til at drive forretning. Vi vil beholde ham, men vi kan kun endeligt sætte spørgsmålet til sengs den 31. august. At sige noget andet ville ikke være ærligt. I dag kan jeg sige, at han ikke vil forlade, men så få dage senere bliver et stort tilbud til ham sat på bordet.

12
der er tvivl om billig fodboldtrøjer Dybala der scorede Juve leder til Spanien på onsdag med en 3-0 fordel fra det første ben, men Barcas rekordhyggende opsving fra et 4-0 første ben nederlag til Kroatien vm trøje Paris Saint-Germain i 16-tallet er nok af en advarsel at slipset stadig har en eller anden vej at gå. Mange så det som nøglen til deres sejr med Barca, der ikke forventer at blive angrebet så hensynsløst, og Allegri håber at kunne navngive det samme hold på Camp Nou, selvom der er tvivl om Dybala, der scorede en bøjle i det første ben . Juve tog en dristig tilgang til det første ben med træner Massimiliano Allegri, der navngivede Mario Mandzukic, Paulo Dybala, Juan Cuadrado og Gonzalo Higuain i et angrebssindet start XI. Juventus udnyttede en angrebet line for deres Champions League kvartfinale første sejr over Barcelona. Barca er underdogs trods deres 6-1 sejr over PSG i sidste runde på grund af Juves defensive strenth og overordnede oplevelse, men Barca træner Luis Enrique har Frankrig vm trøje en anden opfattelse og hævder, at det faktisk kan være lettere at genoprette et tre-mål underskud mod Juve end det var at hoppe tilbage fra fire ned til PSG. Chiellini, som var en del af Juve holdet slået 3-1 af Barca i 2015-finalen, hopper derfor ikke på nogen konklusioner. Giorgio Chiellini har fortalt italiensk Sky Sport, at Barcelona er som 'hajer, der lugter blod', som han advarer om, at Juventus 'Champions League kvartfinale slips er langt fra over.

13
lærte at offeret boede fodboldtrøjer i Pondok Bedadung Derfor sagde Heru, SAR-teamet kombineret BPBD med lokale beboere for at lukke vandkanalen i opstrøms grøften indgangen culverts mistede startpunktet Frankrig vm trøje for offeret. JavaPos.com - Aryati Rahayu 's øjne ser blanke ud. Nogle mennesker, der talte til ham blev ignoreret, han er effektiv i at tale, hans øjne er så bløde. Hans kropsbetingelse skærer også. Han skal overføres fra Grabag Health Center til Tidar Hospital Magelang. På baggrund af vejledningen kontaktede vidnet derefter ofrets forældre og lærte at offeret boede i Pondok Bedadung Indah Housing, Block DD 8, Kelurahann Kebonsari, Sumbersari Sub-distrikt, Jember. Andre beboere kontakter SAR-teamet og BPBD Jember , han tilføjede. Aryati kan føle sig som en drøm. Denne fem minutters hændelse fejede gennem alt, hvad han havde. Ejendommen er også familie. Ja, på et øjeblik måtte han miste alt. Han kunne stadig ikke tro det. Fordi flash oversvømmelser slår og banker ned poliner, som han beboer med sin mand og børn. Hans dage vil nu blive Belgien vm trøje mere hektisk. Hendes mand, Chess Deni Firmanto, 34, og hendes to børn, Fayat Zaidan, 5, og Nisma's barn, døde i den grimme begivenhed. SAR-holdet fandt deres ægtemænd, børn og piger i en livløs stat, begravet under murbrokker af poliner hvor de boede. Leder af BPBD Kabupaten Jember Heru Widagdo sagde, at det var svært at finde ofre i culverts. Forhindringerne, vandet er så tungt og culverts er smalle. For ikke at nævne, en masse affald inde i culvert.

14
hvor hans aktie synes fodboldtrøjer med tryk at forblive høj Derfor kan fremkomsten af __den tidligere klub Sociedad som en alternativ mulighed vise sig dødelig for Liverpools håb om at sikre Spaniens Frankrig vm trøje stjerne. Ville Watford virkelig være villig til at gamble deres Premier League-overlevelse på en figur, der kom så kort til Liverpool sidste sæson? Fire mål i 28 optrædener var en ret elendig tilbagevenden, og der er ingen garanti for, at han ville øge Watfords håb om at forblive flydende i Englands øverste division. Et mere sandsynligt flytte ville være et lån, der flytter tilbage til Italien, hvor hans aktie synes at forblive høj. En vellykket sæson ville give Liverpool håb om at klappe tilbage nogle af de £ 16m, de overgav for at underskrive spilleren for et år siden. Måske vil Serie A-tempoet også passe til ham, når han forsøger at genoplive sin karriere. Den italienske avis Tuttosport hævder, at den tidligere klub Manchester City vil have Balotelli, og Corriere della Sera har haft en pointe på Sevilla, men det ville være forbløffende, om et af de førende europæiske hold ville se Balotelli som en figur, der kunne forbedre deres angrebsmuligheder. Fra Kroatien vm trøje spilleren s synspunkt Sociedad repræsenterer sandsynligvis mindre risiko, da han ville vende tilbage til en klub han ved godt og en hvor han havde stor succes. Erhvervelsen af __Illarramendi ville udgøre et godt stykke forretning for Reds. Liverpool har allerede sagt til bud for Spaniens stjerne, som kunne fristes til at vende tilbage til San Sebastian. Men mens Liverpools interesse er veldokumenteret, har der været lidt i vejen for opmuntring fra Illarramendi. Balotelli foretrækker at forblive i Premier League, men kun Watford har tilsyneladende erklæret sig interesseret i at lande den tidligere Milan-spiller.

15
dobbelt sektorMens Riky / fodboldtrøjer med tryk Richi skal gennemgå Det skete efter de to resterende par, Praveen Jordan / Debby Susanto og Riky Widianto / Richi Puspita Dili begge vandt og avanceret til de Kroatien vm trøje sidste otte på torsdag. Kony s Wintertime har iKon-medlemmer, der nyder sne i Hokkaido, Japan. Kom, jagt ngintip filme dem. Hvem ved, du kommer til at holde fast på sin DVD. Indonesien har sikret et sted i semifinalen på Australian Open Super Series 2016 i en blandet dobbelt sektor. Mens Riky / Richi skal gennemgå en tætselstæller ny dansk partner, Kim Astrup / Line Kjaersfeldt. Begge par må spille så mange som tre sæt, før Riky / Richi endelig vandt kampen med scoringen 14-21, 23-21 og 21-14. Selvom YG Entertainment ikke har bekræftet, hvad projektet arbejder på Bobby et al rygter om, at bandet, der stod siden 2015, filmade for Kony s Summertime Season 2. Kony s Summertime er et eventyrvideo af iKon-medlemmerne er pakket i DVD belgien vm trøje og sælges udelukkende . Desværre må begge par være trætte for at få en billet til semifinalerne. Tidligere tog iKon ud Kony s Summertime Season 1 og Kony's Wintertime. Kony s Summertime Sæson 1 indeholder deres eventyr mens du er på en sommerferie på Saipan Island. Praveen / Debby tog føringen efter at have slået Singapore's Yong Kai Terry Hee / Wei Han Tan. Kamp for 31 minutter Indonesiens nummer to blandede doubler vinder 21-13 og 22-20.

Pages: [1] 2 3 ... 6