Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - RachelleDa

Pages: [1] 2 3 ... 79
1
6) Mer hänsynslöshet framför målet som krävs från Bournemouth?
Stoke City går in i denna oslagade i sex matcher på 13 poäng, samma antal som de hade ackumulerat vid samma tidpunkt förra säsongen. Den kampanjen började med en seglkamp i sex matcher som slutade med seger över Bournemouth och Stoke är fasta favoriter för att vinna den här också, trots flera skador. Eddie Howes sida är belgien vm tröja långt ifrån dålig men har misslyckats med att uppnå någon form av konsistens denna säsong. På knappt en månad krossade de sex över Hull i mellan kreditgivande dragningar med Watford och Tottenham men har sedan förlorat i följd matcher mot Middlesbrough och 10-man Sunderland. Howe kritiserade hans lag brist på 'killer instinkt' efter deras något oturiga nederlag i händerna på Premier League sämsta lag. Det verkar vara ett pågående problem: trots sina sex mål mot Hull har Bournemouth gjort bara sju gånger i sina andra 10 matcher. Callum Wilson, som utvärderas före detta spel av Bournemouths medicinska team, sa nyligen att hans ansvar som en center-forward går långt bortom att göra mål, men ska anfallaren öka sin årstakt på knappt en var tredje match, hans chef är osannolikt att klaga. BG
Sverige VM tröja 2018
  Facebook
  Den mindre spotted Saido Berahino. Foto: Adam Fradgley - AMA / WBA FC via Getty Images
West Brom underhåller Burnley på måndagskväll i en match där Saido Berahino kunde göra sitt första utseende för Baggies sedan deras nederlag i Bournemouths händer för över två månader sedan. Anfallaren misslyckades med att förekomma i någon av West Broms förflutna fyra matchdags squads efter att ha bedömts vara för överviktig och olämplig att tjäna till och med en plats bland substituten. Efter att ha blivit kallad in i England-upprättandet av Roy Hodgson 2014, spenderade den farliga anfallaren den senaste internationella pausen på att ha överskridit blubber på ett franskt fettläger och har lagt ut bilder av sig själv som ser ut, lutar och passar på sociala medier. Det kommer att överlåtas till Tony Pulis för att bestämma om spelaren är mentalt inställd, med att Berahino blivit mer känd för sin dåliga attityd än de målcoring som först slog honom i allmänhetens medvetenhet. Fortfarande bara 23, har anfallarens status blivit omformad från den 20-målet en säsongsman för att begränsa försiktighetsprotokollet på mindre än två år och det är uppenbart att hans chef känner att han är dåligt underrättad av malignstyrkor utanför Hawthorns. 'Det finns massor av bra människor som har talat till honom, det viktigaste är att Saido unravels som har gett honom bra råd och dåliga råd', sa Pulis. 'Det är något som under åren jag har varit här, han har lite förvirrad om.' BG

2
Leicester City bland dem. Nuno känner dem väl; beundrar dem också. Efter att han lämnade Valencia förra säsongen blev England hans huvudfokus för analys, inte minst för att det fanns intresse för honom att åka dit innan han gick med i Porto, klubben där han varit två gånger som spelare. När han studerade de engelska klubbarna var tillämpningen av idrottsvetenskap ett av de element som Kroatien vm tröja mest drabbade honom. Han spenderade tid på Tottenham och tittade på Mauricio Pochettino, medan hans assistent tränare besökte Manchester City och Leicester. 'Du går, du ser, du delar, du analyserar: du ser det och tänker:' Hur kan jag anpassa det? Hur kan det passa min filosofi? 'Säger han.
Frankrike VM tröja 2018
'Leicester som vann ligan var en överraskning för alla, men det visade sig att ett förenat och starkt lag kan uppnå stora saker, säger Nuno. Kunde det ha hänt i andra ligor? 'Ärligt talat tror jag inte det: det finns stora skillnader mellan stora lag och de andra och i långa tävlingar är den här typen av prestation mycket svårt, säger han. 'Men du kan aldrig säga aldrig.
'Det kommer att bli en stor chans för oss att möta Leicester, en fantastisk utmaning, möjligheten att testa våra gränser mot Premier League-mästarna,' tillägger han. Porto begränsningar är tydliga, deras chanser är smala. Men det var också Leicesters. Och Nuno säger: 'Jag har den här absurda känslan att jag kan vinna varje spel med något lag.'
Revie lyckades Alf Ramsey som Englands chef 1974, men hade misslyckats med att kvalificera sig till 1976 års mästerskap och med sitt förhållande ansträngt med fotbollsförbundets ordförande Sir Harold Thompson, började han utlösa potentiella arbetsgivare. Han missade en vänskap med Brasilien i Rio för att skåda Italien men i sanning att resa till Dubai för att förhandla om ett fyraårigt kontrakt för att hantera Förenade Arabemiraten värda 340 000 dollar årligen. Han sålde sedan nyheter om sin avresa till Daily Mail innan FA hade fått sitt formella uppsägningsbrev.

3
Fenerbahce, som nådde semifinalen i Europa League förra säsongen, slutade andra till Galatasaray i den turkiska ligan, ett ställe ovanför Besiktas.
Fem Fenerbahce-tjänstemän och två från Besiktas hade också anklagelser, men Uefa sa att i förhållande till dem 'bestämde kontrollen och disciplinorganet att viss ytterligare information kommer att samlas in för att i detalj kunna ta hänsyn Sverige VM tröja 2018 till de olika berörda personernas olika position'.
Uefa införde också ett suspenderat ettårigt förbud mot europeisk tävling på den rumänska sidan Steaua Bukarest, som anklagades för ett brott mot Champions League-deltagandebestämmelserna
Kroatien vm tröja
Uefa sa: 'Kontroll- och disciplinorganet analyserade noggrant situationen för Steaua Bukarest och med hänsyn till vissa förmildrande omständigheter har följande påföljd införts: Steaua Bukarest är inte berättigad att delta i en Uefa-klubbkonkurrens för vilken klubben annars skulle Denna sanktion är uppskjuten för en provperiod på fem år. '
Fenerbahce har sagt att de kommer att överklaga, med de andra två klubbarna också rätt att följa kostym.
Macclesfield Town hoppas kunna hämta £ 20,000 genom att erbjuda en person chansen att spela för klubben. Den framgångsrika sökanden kommer att innehålla i 10 minuter av en konferenspremier eller cup fixtur för silkemen, sa klubben BBC Radio Manchester.
Macclesfield, som behöver 100.000 £ i slutet av augusti för att överleva, säger att de kommer att överväga att passa män mellan 18 och 35 år, men har inte sagt hur de ska välja en vinnare.

4
Perez har blivit omvalad oupplösad och klubben är välplacerad för att vinna en tredje rak europeisk titel, även om de skulle ha gillat en mycket lättare rita än en tvåbensdräkt med Paris Saint-Germain.
Vinnande sex troféer om ett år skulle ha matchat uppnåendet av Pep Guardiolas Barcelona-lag, och detta kommer att bli målet 2018, även om Madrid har en mycket hårdare startpunkt denna Kroatien vm tröja gång.
Det tog bara 15 minuter i båda spelen i Club World Cup för Gareth Bale att övertyga Zinedine Zidane att han var tillbaka till sitt bästa.
Sverige vm tröja
Welshman är redo för vad chefen vill ha, var det för honom att börja i El Clasico eller börja matchen på bänken.
Bale kommer tillbaka till Madrid med en annan medalj men också med drömmen om att förbanna sina kontinuerliga skador på det förflutna.
jQuery (funktion () {if (typ av KalturaUE === 'objekt') {var kalturaPlayer = nytt KalturaUE.Player ('video-5a35a81b22601d0b3b8b4653_summary_1', kalturaPlayerConfig); kalturaPlayer.setConfig ({partnerId: 110, opciones: {responsive: ' KalturaPlayer.setTags (tags.split (',')); kalturaPlayer.setTopic ('futbol'); kalturaPlayer.load ('0_qgnz4ewm'; '');} }); En kvart i timmen mot Al Jazira med mål så snart han kom in på planen har det klart att han är mer än redo.
Mot Gremio gav Zidane honom också de sista 11 minuterna och kom fram till Karim Benzema.
jQuery (funktion () {if (typ av KalturaUE === 'objekt') {var kalturaPlayer = nytt KalturaUE.Player ('video-5a35a81b22601d0b3b8b4653_summary_2', kalturaPlayerConfig); kalturaPlayer.setConfig ({partnerId: 110, opciones: {responsive: ' 16/9 '}}); var tags =' '; kalturaPlayer.setTags (tags.split (', ')); kalturaPlayer.setTopic (' futbol '); kalturaPlayer.load (' 0_qkmgvozi ';' ');} }); En strejk med utsidan av hans vänstra fot skulle ha tagit huset ner om det hade gått in, men målvakten Marcelo var lika med den.

5
Sedan, när spelet nådde 88: e minuten, dale Stephens tussled med Jesé i lådan och Bobby Madley pekade på platsen. Charlie Adams ansträngning var väl räddad av Mat Ryan men och, som Scot väntade på att knacka i rebounden, blev han rånad av en glidande utmaning från Lewis Dunk. Sekund senare blev en målblockerad huvud från Mame Biram Diouf avstängd av den mörkande Anthony Knockaert. Du England vm tröja kan praktiskt taget höra håret som slits från huvudets huvud.
'Jag är desperat besviken,' sa Paul Lambert. 'När du får en straff i sista minuten är det en stor möjlighet att vinna spelet. Men vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. Jag tror att vi var bra på topp i andra halvlek. Xherdan gjorde ett bra mål men under andra halvåret var vi mycket bättre. '
Kroatien VM tröja 2018
För Chris Hughton var det också frustration. Hans sida kontrollerade första halvleken med en taktisk plan som upphävde Stoke och erbjöd verklig penetration på kontringen. Deras mål kom från en långvarig besittning med Izquierdo som spelade en-två med Solly March och Dale Stephens innan han sparkade lågt under Jack Butland för sitt andra mål i så många matcher.
Izquierdo hade också en syn på målet den andra minuten bara att blåsa över, och nästan flummoxed Butland med en piledriver med fem minuter kvar. Davy Pröpper borde också ha scoret men såg hans låga första gången ansträngning som blev bred vid Englands målvakt.
'I balans hade vi bättre chanser,' sade Hughton. 'Jag trodde att målet var utmärkt, ett bra lagsmål. Jag tyckte att vi var bra, särskilt på disken, och vi hade bättre möjligheter över 90 att göra mål. '

6
Jordanien har levererat, föranledd av playmaking färdigheter i mitten av säsongen ankomst Nicolas Lodeiro, men han har gjort det i ett lag som knappast har sopat alla framför dem med en luft av oundviklighet och rättighet. Seattle har arbetat med högsta effektivitet mot lag som i år åtminstone borde ha slagit på dem. Men Dallass utmanande bud på en diskant grundades i tio våldsamma minuter Sverige VM tröja 2018 av tappade koncentrationer på CenturyLink Field, då Colorado's obevekliga rekord för året avslutades av en influensat Morris som gjorde ett mördare bort mål i den andra delen av konferensens slutliga.
Kroatien VM tröja 2018
Nu kommer spel-i-ett-tiden Sounders att möta ett Toronto-lag vars extravagans av attackerande alternativ liknar Sounders lag i yore. Giovinco har enligt sina egna standarder flimmered i dessa playoffs, men hans standarder berörs av få i ligan. Altidore har fallit djupt för att hålla upp och spela in i lådan för att få försvarare att passa.
Men nyckeln till det här spelet är väl vilket lag som får sina breda spelare att stödja samtidigt som de behåller defensiv form. Steven Beitashour och Justin Morrow är en del av den erfarna stödjandan som tagits in för att ge en plattform för lagets stjärnor, men med Toronto som flyttar till tre på baksidan de senaste veckorna har de också blivit uppmanade att få fram och överväldiga motståndare med utbudet från bredvid.
Seattle har sin egen version av det, med Joevin Jones som sträcker sig motståndssäkerhet ibland när han kommer fram och visar sig vara särskilt effektiv för att se bort från Dallas i första halvlek i konferensens semifinal. Om han kan hålla sin Toronto-motsvarighet ärlig och tillåta Seattle att ta sina chanser att kontrollera striden om centrala mittfältet, hoppas Sounders att Lodeiro, som kan dyka upp någonstans över fältet, kan hitta vinkeln och passet för att glida Morris bakom försvaret till var han kan vara dödlig. Morris beslutsfattande med hans löpning har skärpt exponentiellt de senaste månaderna, efter en spännande men rå början till säsongen, men hans coola efterbehandling är en född anfallare.

7
Framför januariöverföringsfönstret är det ännu en gång klart att Barcelona ser ut att stärka sin trupp, men Liverpool är ovilliga att sälja Coutinho och kommer inte att nämna ett pris som de katalanska jättarna kan matcha.
Los Cules är lika angelägna om att underteckna den brasilianska spelmästaren som de var på sommaren men Liverpool vill inte förlora en stjärnspelare halvvägs Sverige VM tröja 2018 genom en säsong, för närvarande är de helt enkelt inte underhållande tanken på en försäljning.
Sverige VM tröja 2018
När den engelska klubben är villig att prata, är Blaugrana redo att lägga ett erbjudande på bordet, även om det finns en ökande känsla av tvivel med det katalanska lägret att detta faktiskt kommer att inträffa.
Liverpool vill att Coutinho är tillgänglig för sin Champions League-utmaningskampanj, om en överföring skulle ske i januari då skulle den tidigare Inter midfielern kopplas ihop.
Trots den plana utvägen att diskutera termer hittills har Barcelona inte förlorat allt hopp och i januari kommer de att göra ett nytt försök att tvinga frågan.
För närvarande har ett erbjudande om 120 miljoner euro med ytterligare bonusbetalningar avtalats inom Camp Nou-kontor.
Oavsett deras fantastiska prestanda i LaLiga till denna punkt förstår det inom Barcelona att laget behöver mer kvalitet och medan det finns en vilja från styrelsen att ge en sådan ökning på vintern, verkar det osannolikt att de Brasilianska kommer att vara en del av det.
_ Bolton Wanderers tog ett annat talande steg mot automatisk kampanj till Championship efter andra halvlekens mål från Mark Beevers och Adam Le Fondre såg Shrewsbury Town 2-0 på New Meadow. Däremot stängde Phil Parkinsons sida gapet till liga-ledarna Sheffield United till fyra punkter efter att bladen hölls i en 1-1-rubbning i Oldham.

8
Nästa upp för Real Madrid är onsdagens Champions League-showdown med PSG.
5.- Real Madrid: Keylor; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Lucas (Isco, min 63), Modric (Kovacic, min 63), Kroos, Asensio (Bale, min 73); Benzema, Cristiano.
2.- Verklig Sociedad: Rulli; Odriozola, Raul Navas, Elustondo, De la Bella; Illarra, Xabi Prieto, Canales (Bautista, min 60), Zurutuza (Zubeldia, min 60); Oyarzabal, Kroatien VM tröja 2018 Juanmi (Guridi, min. 83).
Mål: 1-0, min. 1: Lucas Vazquez; 2-0, min. 27: Ronaldo; 3-0, min. 34: Kroos; 4-0, min. 37: Ronaldo; 4-1, min. 74: Bautista; 5-2, min. 82: Illarramendi
Sverige VM tröja 2018
Domare: Hernandez Hernandez (Canarias).
Gula kort: De La Bella (Min 47) för Real Sociedad, Carvajal (Min 49) för Real Madrid
Real Madrid förnyar sitt försök att vinna en tredje på varandra följande Champions League med onsdagens sammandrabbning med Paris Saint-Germain och Zinedine Zidane har gjort klart att han vet vem han ska spela.
PSGs besök på Estadio Santiago Bernabeu på onsdagen är det första benet i ett slips som innehåller två av pre-turneringsfavoriterna, men en kommer att elimineras vid den allra första knockouthindern.
'Jag vet vem som ska spela på onsdag,' erkände han på presskonferensen efter att hans sida krossade Real Sociedad 5-2 på lördagskvällen.
'Vi måste tänka på onsdag, det är en stor utmaning för alla.'
Trots en sådan bekväm seger över Real Sociedad såg andra halvlekens prestation från Los Blancos en anmärkningsvärd kvalitetsnedgång, något som den tidigare Juventus-spelaren märkte.

9
'Jag tycker att det skulle vara bra för honom, för det betyder att folk uppmärksammar honom, och han har inte fallit av radaren', säger Vanney. 'Och jag tror att det skulle vara bra för ligan. Att du kan vara toppspelare, och kom hit, bygg på din kompetens och gå tillbaka till ditt landslag och fortfarande vara på bilden.
'Vi har sett Robbie Keane - när han har gått tillbaka har han varit Kroatien vm tröja mycket bra för sitt landslag. Så mitt hopp är att han kommer att få den möjligheten. Han har förmågor som är oöverträffade, som kan vara användbara på internationell nivå oavsett vilket land du spelar för. '
England VM tröja 2018
Under tiden har Giovinco omdefinierat vad man kan förvänta sig från till och med en stjärnspelare i Major League Soccer. Människor ser inte bara till Giovinco för att göra mål och skapa hjälp, de är chockade när han inte gör det.
Det är det slags press som kan vara nytt för Giovinco, och Vanney tror att det bara hjälper honom att komma tillbaka till den italienska bilden.
'Från en yttre uppfattning är det att ligan gör framsteg, att ligan är en magnet för yngre och yngre spelare att komma hit och fortsätta bygga en karriär och fortsätta att hålla dörrarna öppna för sina landslag och fortsätta att växa som spelare.
'Nu måste han spela en roll som ledare bland den grupp som han kanske inte behöver ta på Juventus. Han behöver inte nödvändigtvis vara ledare på det laget, men det är en kompetens som han bygger med oss. Vårt team är beroende av Sebastian ibland för att vara killen för oss, vecka in och vecka ut. Och han är bättre för det. '

10
Målskytten för Irlands mål den dagen var Shane Long, som nettade efter att ha sprungit från bänken, precis som han gjorde mot Tyskland på torsdag och i 4-0-segern över Gibraltar. På söndagen, för sin 57: e cap, kommer han sannolikt att anförtroas med en startplats för endast nionde gången i sin internationella karriär.
'Tyskland var ett bra resultat, men vi måste göra det till något Kroatien vm tröja och det enda sättet att göra det är att kvalificera', sa Long.
Walsall ersatte Burton Albion på toppen av Sky Bet League One bordet tack vare en hårdkämpad 2-0 seger över sina rivaler på Banks Stadium.
Kroatien vm tröja
En öppnare från 19-åriga Liam Kinsella och en sista minuten straff från Tom Bradshaw överlämnade Brewers sitt första nederlag i sex matcher framför den största liga grinden i säsongen vid Walsall.
De 6 812 deltagarna såg Saddlersna framför sina motståndare överst på målskillnaden men hemmafrustarna försvann flera nervösa ögonblick under andra halvleken.
'Jag trodde att vi var utmärkta under första halvleken, vi spelade riktigt bra, flyttade bollen runt och skapade några chanser och gjorde ett bra mål', säger Walsall chef, Dean Smith. 'Ung Kinsella, vilket spel. Han har tagit tanden från Jason Demetriou, som varit utmärkt hela säsongen och fick ett mål.
'Såväl som vi spelade i första halvleken, hade de en hel del boll i andra halvleken och lagt många bollar i sina främre män. Adam Chambers framför våra tre centerhalvor var enastående. '

11
Definitions MomentThe innehavsstatistik slutade med 55 procent till 45 procent i Barcelonas favor, men matchens nyckelperiod såg balansen tippad 60-40 i besökaren gynnar 20 minuter efter pausen. Det var det enda ögonblicket Real misslyckades att styra bollen på något sätt och katalaner gjorde hö med två mål som förseglade poängen.
Trots ett dåligt märke för att avsluta Real Madrids Frankrike VM tröja 2018 kort för 2017 kunde Florentino Perez och Co. njuta av klubbens prestationer när året kom till slut.
Kroatien VM tröja 2018
Med fem titlar i väskan, höll klubbpresidenten till Zinedine Zidane och fansen i slutet av året.
'2017 är ett år som vi madridistas aldrig kommer att glömma', sade Perez till officiell klubbmedia. 'Det var ett år då fotbollslaget vann La Duodecima och lyftes totalt fem titlar. När det gäller silver har detta år varit det bästa i vår 115-åriga historia. 2017 har varit ett år av stor glädje för alla Real Madrid fläktar.
'Vi Madridistas är stolta över vårt team och tränare Zinedine Zidane. Det viktigaste är att vi har uppnått allt detta tillsammans. Våra medlemmar och supportrar har återigen spelat en avgörande roll i alla våra triumfer, vi har fått sitt stöd i varje spel och varje final har vi ifrågasatt. Vi har vunnit dessa titlar till följd av allas sammanhållning och de värderingar som representerar Real Madrid.
'Jag' spenderar julen som jag gör vartannat år, med hela min familj, mina barn, barnbarn, bröder och systrar, brorson och nischar och alla mina kära. Vi önskar er stor lycka och det bästa för det nya året. '

12
Jag har tagit bort det nu. Tyvärr, jag borde ha vetat bättre.
Andra halvleken: Frankrikes kick-off efter båda sidorna kommer fram ur omklädningsrummet oförändrat.
46 min: Irland vinner ett frispark bredvid till vänster, vilket Liam Lawrence pingar över Frankrikes straffområde. John O 'Shea krossar bollen ner och svänger ett ben och spränger en halv anständig scoring möjlighet högt och England VM tröja 2018 brett från en smal vinkel.
47 min: Irland attack igen, med Kevin Doyle sprint ner på vänster flank med bollen vid fötterna. Han försöker att borra ett lågt kors in i Liam Lawrence, galloping framåt från mittfältet, men hans pass misslyckas med att rensa Patrice Evra, som hackar klart.
Sverige vm tröja
49 min: Det är värt att nämna att efter att John O 'Shea' hade blivit ett par minuter sedan, fick William Gallas en seriös funk över den franska frågan. - de är där för att ta.
50 min: Irland attackerar ner vänster flank igen. Robbie Keane skickar in ett lågt kors, missar Doyle det och bara ett sista dunkel lung från Evra förhindrar Lawrence från att få ett klart skott på mål. Frankrike börjar på en snabb motattack, som sträcker det irländska försvaret helt ur sin form i processen, men den förutsägbara skräpskyddet av Gignac förhindrar franska från att kapitalisera.
52 min: Domaren pausar matchen för att ge Kevin Kilbane en tickning för det förödande brottet som slängs till marken av Andre Pierre Gignac. Bloody Fifa ...
53 min: Bra spel av Evra, som skär in från vänster för att ta upp Nicolas Anelka för ett skott från avstånd. Han skickar bollen fizzing rakt på Given, som sveper bollen i en varm omfamning.

13
Coventrys FA Cup-nederlag av Stoke gör Grimmer visning för Hughes
Om Rafael Benítez inte har funnit att defensivt felaktigt 45 minuter ganska avledande som neutrala, visade det sig i slutändan en mildt återställande seger för hemlandet i ett brådskande behov av en pusterum från de senaste Premier League-travailsna. 'Jag är nöjd med första halvleken,' sa Benítez. 'Men vi var lite avslappnade Sverige vm tröja under andra halvåret och det gjorde det svårare.'
Jones lämnades för att rue en något preliminär öppningsperiod. 'Om vi __bara hade varit mer själva och infört oss tidigt,' sade Lutons chef. 'Men andra halvan var annorlunda. Vi gjorde ett andra mål som vi trodde var på sidan och kunde ha gjort saker mycket intressantare om det hade stått, så det är en besvikelse. Vi kom inte hit för att parkera bussen, vi pressade dem högt och hade våra ögonblick. Rafa visade oss stor respekt genom att spela sin starkaste lediga sida, så vi tar mycket positiva resultat. '
Sverige VM tröja 2018
Betydande var den enda unga som föddes av Newcastles chef debutanten Freddie Woodman, hjälten till Englands under 20-talets världscup-triumf förra sommaren. Medan Woodman hade en begränsad mängd att göra, överlevde han några lite nervösa stunder, framför allt när han ledde Ciaran Clarks backpass till en Luton-spelare.
I andra änden såg Marek Stech förödelse efter att ha dött Dwight Gayles frispark och låter Pérez sticka hem från punktspalt. Fram till dess hade Newcastle dominerat besittning men misslyckades med att höja mycket av ett tempo medan de slog ut sina sista bollar.

14
  Sheridan tar på sig Dani Alves på Camp Nou-stadion medan han är på Apoel Nicosia. Foto: Lluis Gene / AFP / Getty Images
Efter en lovande start i Sofia förlorade präglingen signatur och förtroende. 'Jag tittade tillbaka, ibland var jag ung och dum. Jag var 21 år och försökte träna hur sakerna är i Bulgarien. Jag blev lat i träning och gjorde inte saker rätt. Även med språket väntade Sverige VM tröja 2018 jag att folk alltid skulle tala engelska. Hur okunnigt är det? När du är ung tänker du inte på det. Du saknar perspektiv. Det är först när jag ser tillbaka nu, inser jag att jag inte hade någon att skylla men själv ibland. '
Kroatien vm tröja
När du kommer från planen inser du att du oavsiktligt har sagt att Lionel Messi ska knulla, du förlorar bara dig själv
Den varmare climes och avslappnade atmosfären på Cypern hjälpte Sheridan att återupptäcka sin kärlek till spelet. Han vann ligan och cupen dubbelt i båda hans årstider på Apoel Nicosia och visade sig på Nou Camp mot Barcelona i Champions League. Det var en lång väg att spela för Baileborough Shamrocks på en söndagsmiddag. 'Du spelar i en sådan situation och det är nästan som att det är för mycket för din hjärna att bearbeta. Nou Camp är en otrolig plats, för att du faktiskt måste klättra upp på stadion. Du känner att du går in i ett coliseum med allt ljudet. Då är det den surrealistiska delen: du är i tunneln, det finns Neymar, det är Messi, du heter det, men det är roligt, när fläkten blåser, glömmer du dig själv. Jag kommer ihåg att bli irriterad på någonting i spelet och berätta för spelaren att knulla av. När du kommer från planen inser du att du oavsiktligt har berättat för Lionel Messi att knulla av. Du förlorar dig själv. '

15
I år har Mata gjort mer än någon för att färskt tro på att professionell fotboll inte bara är byggd på girighet och svindlande löner för sina stränga prima donnas. Manchester United och Spanien mittfältare har i stället brutit ny mark och börjat använda fotbolls makt och rikedom för att hjälpa vanliga människor runt om i världen.
'Det är en mycket enkel idé', säger Mata med typiskt Kroatien vm tröja underdrivande, eftersom han beskriver det anmärkningsvärda Common Goal-initiativet som han hjälpte till att lansera i augusti, så att han och ett växande antal kollegor kan donera 1% av sina löner till globala välgörenhetsorganisationer. 'Men några av de bästa idéerna är enkla och när det gäller fotboll är spelet kraftigt otroligt. Den som förstår fotboll kommer att veta varför vi är så hoppfulla och ambitiösa med gemensamt mål. '
Frankrike VM tröja 2018
På mindre än fem månader har Mata förenats med 35 andra fotbollsfolk från 17 länder genom att donera 1% av sina löner till Common Goal. Alla upptagna pengar kommer att ges till fotbollsorganisationer där det behövs mest - och projektet innehåller nu, utöver spelarna, sin första chef, administratör och start-initiativ.
Spelarna är givetvis de riktiga förarna av Common Goal och Mata har blivit förenade med högprofilerade internationella som Mats Hummels, Giorgio Chiellini, Shinji Kagawa och Kasper Schmeichel - samt ledande kvinnliga fotbollsspelare i Alex Morgan och Megan Rapinoe.
 Snabbguide Gemensamt mål: några av dem som hittills anmält sig

Pages: [1] 2 3 ... 79